ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πήρε και Μακρυδημήτρη, με 6 “Καλαματιανούς” στην προετοιμασία

Πραγματοποιώντας μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή, η Παναχαϊκή ξεκίνησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα. Πρόκειται για τον 31χρονο αμυντικό Διονύση Μακρυδημήτρη (φωτο), με πλήθος συμμετοχών στις επαγγελματικές κατηγορίες με Ρόδο, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου και Αγροτικό Αστέρα.

Η αχαϊκή ομάδα αναχώρησε  για τα Καλάβρυτα συνοδευόμενη από τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κατσουράνη αλλά και τον νέο γενικό αρχηγό Τάκη Κυριακόπουλο, ο οποίος είναι και επικεφαλής της αποστολής.

Η ομάδα θα παραμείνει για 10 μέρες στα Καλάβρυτα ενώ στους 23 της αποστολής βρίσκονται 6 πρώην ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας! Πρόκειται για τους καλαματιανούς Γιώργο Φωτάκη, Βασίλη Αθανασόπουλο και τους Δημήτρη Πολυχρόνη, Νίκο Λουμπαρδέα, Θύμιο Αργυρόπουλο οι οποίοι φόρεσαν στην φανέλα της Καλαμάτας την περίοδο 2014-15 και τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι Σπύρος Βρονταράς, Βασίλης Σούλης, Χρήστος Βορύλλας, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Σταύρος Σούλης, Άγγελος Δημητρίου , Σωτήρης Αδαμόπουλος, Ανδρέας Χούσα, Γιάννης Κασιώνης, Διονύσης Μακρυδημήτρης, Δημήτρης Παταπής, Παναγιώτης Μωραϊτης, Νίκος Κωνσταντακόπουλος, Βαγγέλης Λαθύρης, Ανδρέας Μαστραντωνάκης, Παύλος Καθάριος, Φώτης Γεωργαντόπουλος.

793 views
Ετικέτες
Top