Ο Χαλκιάς στην Παναχαϊκή!

Συνάντηση πρωταθλητών Ευρώπης στην Παναχαϊκή! Ο τεχνικός διευθυντής των πατρινών, Κώστας Κατσουράνης θα βρεθεί μετά από χρόνια στα ίδια αποδυτήρια με έναν πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, τον Κώστα Χαλκιά!

Η Παναχαϊκή συμφώνησε σε όλα με τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα ο οποίος στα 42 του επιστρέφει στην ενεργό δράση προσθέτοντας εμπειρία κάτω από τα δοκάρια της Παναχαϊκής εν όψη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Χαλκιάς έχει στο πλούσιο ενεργητικό του 32 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Ελλάδος με την αποστολή της οποίας κατέκτησε το 2004 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Παράλληλα έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Ηρακλή, Παναθηναϊκού, Άρη και ΠΑΟΚ. Στο ενεργητικό του καταγράφονται επίσης συμμετοχές στο Αγγλικό και Ισπανικό πρωτάθλημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Χαλκιάς ανέφερε μεταξύ άλλων πως θεωρεί τιμή του το γεγονός ότι θα κλείσει την πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις καριέρα του με τα χρώματα της υπεραιωνόβιας Παναχαϊκής, ενώ καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του όπως είπε χαρακτηριστικά έπαιξε το γεγονός ότι έρχεται σε μια ομάδα με πλούσια ιστορία και χιλιάδες φιλάθλους.

680 views
Top