Αποχή και τιμωρία στην Χαλκίδα!

Δύσκολες στιγμές βιώνει η ομάδα τη Χαλκίδας με τα… χτυπήματα να έρχονται από παντού. Κατ’ αρχάς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να μη κάνουν βήμα πίσω στην κόντρα με την διοίκηση και το μεσημέρι της Παρασκευής ζήτησαν με γραπτή ανακοίνωσή τους την παραίτηση της! Σε διαφορετική περίπτωση, κάνουν σαφές ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν σε κανένα παιχνίδι από ‘δω και πέρα, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από πολλές μέρες υπομονής και κοροϊδίας, με πολλές δυσκολίες στις μετακινήσεις μας, στη σίτισή μας και στην διαμονή μας, αποφασίσαμε ομόφωνα (παίκτες – προπονητές), ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε, τα ψέμματα τελείωσαν και πλέον απαιτούμε την απομάκρυνση της διοίκησης του κ. Τόλια, ο οποίος εδώ και καιρό παίζει με τον ιδρώτα μας, τον κόπο μας, τις οικογένειές μας και κυρίως με τη νοημοσύνης μας. Η μόνη περίπτωση που η ομάδα θα κατέβει στο κυριακάτικο παιχνίδι, θα είναι εφόσον οι κύριοι αυτοί, σήμερα κιόλας έχουν φύγει από την ομάδα. Η ομάδα, σε περίπτωση μη απομάκρυνσης του κ. Τόλια, δεν θα συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα του ΑΟ Χαλκίς. «ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ»»
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η οποία τιμώρησε τους «νερατζούρι» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς με τον Παναρκαδικό. Πιο συγκεκριμένα η απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει: «Κηρύσσει τους εγκαλούμενους πειθαρχικά ελεγκτέους και Επιβάλλει: στο σωματείο ΑΟ Χαλκίς χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία αγωνιστική. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ Χαλκίς, Νικόλαο Κουτλούμπαση χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων εβδομήντα πέντε (375) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Και στον τραυματιοφορέα του σωματείου ΑΟ Χαλκίς χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες».
Ο ΑΟΧ θα εκτίσει την ποινή στο παιχνίδι με τη Σπάρτη.

253 views
Top