Μιχ. Βλάχος: “Στην Πύλο θα ήταν διαφορετικά...”

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στις Εθνικές κατηγορίες πραγματοποίησε το Ζευγολατιό, φεύγοντας με το “διπλό” από την Καλαμάτα, νίκη η οποία πέρα από βαθμολογική έχει και ιστορική αξία για τους “πρωτάρηδες” στην κατηγορία. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Μιχάλη Βλάχου ο οποπιος συνδύασε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο με εκτός έδρας νίκη:

“Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς καθώς μείναμε για 35 λεπτά στο τέλος με παίκτη λιγότερο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, το αποτέλεσμα σαφώς και μας χαροποιεί. Πάντα οι πρεμιέρες επιφυλάσσουν εκπλήξεις, είναι δύσκολες για όλες τις ομάδες, θεωρώ όμως ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια”, επισήμανε ο 49χρονος τεχνικός για το 0-1 επι του Τσικλητήρα.

Αναφορικά στον βαθμό ετοιμότητας του Ζευγολατιού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο Βλάχος τονίζει: “Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Πήγαμε στο πρώτο ματς έχοντας δώσει έξι φιλικά απέναντι σε καλές ομάδες με απολογισμό πέντε νίκες αι μια ισοπαλία, οπότε είμαστε έτοιμοι...”.

Ο Μιχάλης Βλάχος μίλησε με καλά λόγια για τον Τσικλητήρα και δεν παρέλειψε να αναφέρει πως εάν το ματς γινόταν στην φυσική του έδρα, θα ήταν διαφορετικό: “Ο Τσικλητήρας έχει καλή ομάδα με καλά χαρακτηριστικά και του εύχομαι καλή συνέχεια. Στην Πύλο θα είναι ακόμη καλύτερος γιατί γνωρίζω πως έχει πολύ δυνατή έδρα...”.

Καταθέτοντας την άποψή του για το φετινό πρωτάθλημα και που τοποθετεί την ομάδα του μέσα σ’ αυτή την διαδρομή μέχρι το τέλος , ο προπονητής του Ζευγολατιού, λέει: “Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Γνωρίζω τις ομάδες, είναι δυνατές και από κει και πέρα θα κάνουμε τη σούμα στο τέλος. Στόχος μας είναι να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η ομάδα μας είναι πολύ φρέσκια είναι μία ομάδα η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ανέβει τρεις κατηγορίες.

"Η Γ΄Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία, χρειάζεται προσπάθεια. Υπάρχουν ανατροπές και εκεί που λες ότι μπορεί να βγεις πρωταθλητής τα πράγματα μπορούν να γυρίσουν τούμπα. Οι ομάδες είνια σκληρές, το ποδόσφαιρο που παίζεται είναι σκληρό. Εμείς θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και από κει και πέρα θα κάνουμε μια σούμα στο τέλος ελπίζοντας το καλύτερο...”.


490 views
Top