Δευτέρα μεσημέρι το Λουτράκι με Αιολικό!

Αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Λουτράκι-Αιολικός, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου, αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΟ, έπειτα από αίτημα των Μυτιληνιών.

Αιτία η προγραμματισμένη 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που θα κρατήσει δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας από τις 6 το πρωί της Πέμπτης (22/9) έως και τις 6 το πρωί του Σαββάτου (24/9).

Η διοίκηση του Αιολικού έκανε σχετικό αίτημα προς την ΕΠΟ, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά, το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος μάλιστα έδωσε τη δυνατότητα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων να συνεννοηθούν για το αν επιθυμούν να αγωνιστούν Δευτέρα ή Τετάρτη και έπειτα από τις μεταξύ τους σχετικές διαβουλεύσεις προτιμήθηκε η Δευτέρα (26/9).

Ο αγώνας στο Λουτράκι θα κάνει σέντρα στις 15:30, με την αποστολή του Αιολικού να ταξιδεύει ακτοπλοϊκώς το πρωί της Κυριακής με προορισμό τον Πειραιά, κάνοντας διανυκτέρευση στο Λουτράκι. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας, επίσης ακτοπλοϊκώς.

ΠΗΓΗ: sportlesvos

234 views
Top