Ζαγοριανός: Πολύ καλή η Πύλος σε όλα τα επίπεδα

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Φωστήρα αφού με τα τρία τέρματα που σημείωσε συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του “Φονέα” κόντρα στη Θήβα.

Ο Γιώργος Ζαγοριανός απέδειξε ότι είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου αφού με την εμπειρία του και την ποιότητα του το συγκρότημα από το Ταύρο θα εχει αρκετά καλή εικόνα στον 3ο όμιλο.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται που σημείωσε χατ-τρικ λέγοντας: Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής που σημειώνει τρια γκολ αισθάνεται ικανοποίηση.  Το χατ-τρικ ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι λειτουργήσαμε σωστά”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον… φετινό Φωστήρα υποστηρίζοντας: Είμαστε μια καινούργια ομάδα φέτος και δεν χρειάζονται οι τυμπανοκρουσίες και το άγχος του πρωταθλητισμού. Παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι και θεωρώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Σε ερώτηση για το ματς που ακολουθεί με τον Τσικλητήρα Πύλου, ο Σπαρτιάτης επιθετικός είπε: Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα σε ατομικό και διοικητικό επίπεδο. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για το αυτονόητο, δηλαδή με στόχο να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στην κατάκτηση της νίκης απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο”

ΠΗΓΗ: http://www.stoplekto.gr

115 views
Top