Ευχαριστήρια ανακοίνωση η  Βάρδα σε φιλάθλους  της  και Τσικλητήρα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της και τον Τσικλητήρα Πύλου (διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φιλάθλους), για την άψογη φιλοξενία, εξέδωσε η διοίκηση της Βάρδας…

 «Η διοίκηση του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους φιλάθλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν στην Πύλο και συμπαραστάθηκαν με συγκλονιστικό τρόπο στην ομάδα σε ένα ακόμη παιχνίδι επιδεικνύοντας ταυτόχρονα άψογη αθλητική συμπεριφορά.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους του Α.Ο ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΠΥΛΟΥ, για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας, αλλά και στους φιλάθλους μας.

Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το αθλητικό πνεύμα και την έννοια του πολιτισμού και είναι φυσικά αυτονόητο για μας ότι θ' ανταποδώσουμε με την ίδια θέρμη την φιλοξενία στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην ΒΑΡΔΑ».

Άμεση ήταν όμως και η αντίδραση της διοίκησης του Τσικλητήρα… «Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο την ομάδα της Βάρδας για το παιχνίδι της όσο και τους φιλάθλους της που έκαναν το ταξίδι μέχρι την Πύλο και όντως ήταν άψογοι υποστηρίζοντας την ομάδα τους σε κόσμια πλαίσια... Συγχαρητήρια» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Πυλίας.

190 views
Top