ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: «Χάλασε» στο οικονομικό με Μίχο, στροφή σε Μιχάλη Βλάχο!

Ο Πέτρος Μίχος ήταν να έρθει το μεσημέρι στην Αμαλιάδα και να πιάσει δουλειά ως νέος τεχνικός στον Αστέρα, αλλά τελικά ...άλλος είναι καθ' οδόν! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Πέτρος Μίχος δεν θα έρθει τελικά, καθώς η ήδη κλεισμένη μετακίνησή του αυτή χάλασε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης, κυρίως για... οικονομικούς λόγους!!!

Ο πρώην προπονητής του Αιολικού σύμφωνα μάλιστα με όσα γίνονται γνωστά ως τώρα, ήταν να μεταβεί αρχικά χθες (Τρίτη) στην Ηλεία, όμως δεν έλαβε την προκαταβολή που είχε συμφωνήσει με την διοίκηση του Αστέρα! Και κατά τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε έτσι να πάει εκεί την Τετάρτη.

Αλλά χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε ότι η προακαταβολή δεν ήταν ακόμα ...έτοιμη και να του δοθεί τελικά την... Πέμπτη (προκειμένου, προφανώς, να... συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα)!!! Αλλά ...κάπου εκεί, εξαντλήθηκε η υπομονή του παλιού άσου του Ολυμπιακού και έδωσε τέλος!

- Σύμφωνα με κάποιες ακόμα πληροφορίες, δεν είχαν προχωρήσει άμεσα και οι μεταγραφές ενίσχυσης που είχε ζητήσει ως απαραίτητο όρο για να αναλάβει!!!

* Μετά τη δυσμενή αυτή εξέλιξη, οι άνθρωποι του Αστέρα κινήθηκαν άμεσα για νέο τεχνικό. Και με βάση όσα έγιναν γνωστά, συμφώνησαν και ο Μιχάλης Βλάχος θα είναι ο... αντικαταστάτης του ...Πέτρου Μίχου!

O πρώην προπονητής του ΑΟ Ζευγολατιού - που ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα αλλά η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή του μετά την 3η αγωνιστική γιατί περίμενε περισσότερα, αν και νεοφώτιστη η ομάδα - φαίνεται να έκλεισε οριστικά (μέχρι ...αποδείξεως του αντιθέτου). Και σήμερα την Τετάρτη έρχεται. Μαζί και με δυο νεομεταγραφέντες παίκτες!

ΠΗΓΗ: http://www.iliaoikonomia.gr

230 views
Top