Ο Οφρυδόπουλος... συμφωνεί με Κακαλέτρη, χωρίς Φωτάκη η Παναχαϊκή, από σήμερα στην Πύλο

Με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση θα μεταβεί η Παναχαϊκή στην Πύλο, σύμφωνα με την Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος... συντάσσεται με την άποψη που εξέφρασε στο sport365.gr ο Νίκος Κακαλέτρης τονίζοντας πως όποιος κι αν κληθεί να αγωνιστεί θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Ο τεχνικός των Αχαιών άφησε εκτός αποστολής τον Γιώργο Φωτάκη, τον Κώστα Χαλκιά και τον πρώην μελανόλευκο Νίκο Λουμπαρδέα ενω εκτός λόγω τραυματισμού έινια ένας ακόμη πρωην της Καλαμάτας, ο Θύμος Αργυρόπουλος.

«Στόχος της ομάδας μέσα από αυτούς τους αγώνες, όπως είναι το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας και να προσθέσουμε ένα ακόμα λιθαράκι στη βελτίωση των ατελειών μας.

Για να κτιστεί αγωνιστικά η ομάδα χρειάζεται σοβαρότητα και οργάνωση μέσα στο γήπεδο. Είτε έχουμε προπόνηση, είτε φιλικό, είτε Κύπελλο η ομάδα πρέπει πάντα να διατηρεί αυτά τα στοιχεία. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν επιβάλλεται να δίνουμε πάντα μέσα στο γήπεδο το αγωνιστικό μας στίγμα”, τόνισε ο Οφρυδόπουλος και συμπλήρωσε:

“Είναι αυτονόητο ότι στόχος μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση έτσι ώστε πέραν όλων των άλλων να δώσουμε τον επόμενο αγώνα Κυπέλλου στη φυσική μας έδρα, μέσα στην Αγυιά!
Στη δική μας ομάδα δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι. Αύριο στο γήπεδο αντίπαλος μας θα είναι μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή.

Για να κερδίσεις στο ποδόσφαιρο πρέπει να μοχθήσεις και να το θέλεις πολύ. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και εμείς στο αυριανό παιχνίδι το οποίο, σημειωτέον, θα διεξαχθεί σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο».

Οι επιλογές του Οφρυδόπουλου για την αποστολή των ροσονέρι της Πάτρας είναι οι: Βρονταράς, Βλάχος, Πολυχρόνης, Στεργίδης, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μωραΐτης, Βασιλείου, Γεωργαντόπουλος, Σούλης Β, Αδαμόπουλος, Σούλης Σ, Ζιώγκας, Πατάπης, Γκίνο, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Πιτταράς, Καθάριος και Χούσα.

Η αποστολή της Παναχαϊκής με Αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο θα αναχωρήσει στις 3.30 το μεσημέρι από το Στάδιο της Παναχαϊκής για την Πύλο όπου σήμερα το απόγευμα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

640 views
Ετικέτες
Top