Καρέ αποχωρήσεων στην Βάρδα

Μαζεμένες έπεσαν οι αποχωρήσεις στον ΠΑΟ Βάρδας καθώς η αλλαγή του χρόνου βρήκε τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το iliaoikonomia, παρελθόν αποτελούν o Αχαιός μέσος Θανάσης Φωτόπουλος ο οποίος ζήτησε και αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους, ο Βασίλης Καζαντζής που δεν υπολογιζόταν λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων το τελευταίο διάστημα (μετακόμισε στη Δόξα Ν. Μανωλάδας), ο νεαρός Αχαιός μπακ – χαφ Γιάννης Κασιώνης που είχε αποκτηθεί στο τέλος Οκτωβρίου, δεν υπολογιζόταν κι επίσης αποχώρησε και ο ντόπιος νεαρός μεσοαμυντικός Αλέξανδρος Σοφιανόπουλος που λόγω των μαθητικών υποχρεώσεων του δυσκολευόταν να ακολουθήσει τους αυξημένους ρυθμούς της Γ’ Εθνικής, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη γειτονική Δόξα Ν. Μανωλάδας.

Πλέον, ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος από κοινού με τη διοίκηση θα αποφασίσουν αν σε αριθμητικό επίπεδο ρόστερ (κι όχι τόσο για το βασικό σχήμα, αφού από τον “κορμό” δεν υπάρχει κάποια αποχώρηση κι ούτε προμηνύεται με τα ως τώρα δεδομένα), γίνει κάποια κίνηση συμπλήρωσης. Κυρίως δηλαδή με απόκτηση ενός ή δυο νεαρών κυρίως παικτών.

279 views
Top