ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Και με... την βούλα Μπουρλάκης, τέλος ο Πιτταράς

Με μια προσθήκη και μια αποχώρηση άνοιξε το 2017 για την Παναχαϊκή καθώς στους κοκκινόμαυρους ανήκει πλέον και με... την βούλα ο Νίκος Μπουρλάκης ενώ παρελθόν αποτελεί ο Αντώνης Πιτταράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας, ο 23χρονος Νίκος Μπουρλάκης τίθεται στη διάθεση στου προπονητή της ομάδας Σωκράτη Οφρυδόπουλου ξεκινώντας την δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ο αχαιός ποδοσφαιριστής, έχει γεννηθεί στις 14 Δεκεμβρίου του 1993, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια είχε "γεμάτες" αγωνιστικά χρονιές στο πρωτάθλημα της football league με τα χρώματα του Παναιγιαλείου από τον οποίο πήρε μεταγραφή για την Παναχαϊκή.

Στο μεταξύ, παραλθόν αποτελεί απο την ομάδα ο Αντώνης Πιτταράς. “Την περίοδο κατά την οποία αποτέλεσε μέλος της Παναχαϊκής οικογένειας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Παναχαϊκης συμμαχίας στην οποπία φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της ομάδας, τους φιλάθλους μας και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους, στο χρονικό διάστημα που βρεθήκαμε μαζί, δώσαμε από κοινού τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό της Παναχαϊκής.
Είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα η Παναχαϊκή θα βρεθεί ξανά στην φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από τα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

239 views
Ετικέτες
Top