Η διοίκηση της Σπερχογείας "δείχνει το δρόμο"

Μια πραγματικά σπουδαία πρωτοβουλία πήρε η διοίκηση του ΑΟ Σπερχογείας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντικαλάμου «Η Αγία Μαρίνα» και το Σύλλογο Γυναικών Σπερχογείας «Αγία Κυριακή» συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες πολέμου, στο διάστημα από 11 εώς 29 Νοεμβρίου, τα οποία θα αποσταλούν στο νησί της Λέσβου. Αναλυτικότερα. ...

"Ο Αθλητικός Όμιλος Σπερχογείας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντικαλάμου "Η Αγία Μαρίνα" και το Σύλλογο Γυναικών Σπερχογείας "Η Αγία Κυριακή", απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα αποσταλούν στο νησί της Λέσβου (Εργατικό Κέντρο Λέσβου και ΜΚΟ "Help for refugees in Molyvos") και θα διανεμηθούν στους πρόσφυγες πολέμου που φιλοξενούνται προσωρινά στους καταυλισμούς της Μυτιλήνης.

Συγκεντρώνουμε και αποστέλλουμε: τρόφιμα (γάλα μακράς διάρκειας, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλάτι, αλεύρι, ζάχαρη, μπισκότα, φρυγανιές, σοκολάτες, καραμέλες, μαρμελάδες, καφές, τσάι, κτλ) ρούχα για όλες τις ηλικίες (σε καλή κατάσταση αν είναι μεταχειρισμένα) παπούτσια για όλες τις ηλικίες (σε καλή κατάσταση) εσώρουχα για όλες τις ηλικίες (όχι μεταχειρισμένα) πάνες και είδη για μωρά είδη υγιεινής (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαπούνι, κτλ) κουβέρτες ή υπνόσακους αδιάβροχα και ότι άλλο θα τους προφυλάξει από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και θα τους χρειαστεί στο μακρύ τους ταξίδι.

Δεν ξεχνάμε πως ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων είναι παιδιά. Ένα παιχνίδι μιλά όλες τις γλώσσες και απαλύνει τη λύπη ενός παιδιού. Παιχνίδια για κάθε ηλικία! Έρχονται Χριστούγεννα! Το νόημα και το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν ξεχωρίζει φύλο, χρώμα, πατρίδα και θρήσκευμα, αλλά βλέπει μόνο το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη! Ένα πράγμα από τον καθένα μας αρκεί για να δείξει πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δε χάθηκαν!

Σας περιμένουμε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε τη βοήθειά σας, από σήμερα ως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015.

Η συλλογή των ειδών θα γίνει: στο γήπεδο Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς" κάθε απόγευμα 6-8, τις καθημερινές, εκτός Σαββατοκύριακο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντικαλάμου (πρώην Δημοτικό Σχολείο) στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Σπερχογείας Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974069688, 6974507976 και 6972321763"

174 views
Top