Σε Πύργο Τριφυλίας, "Π. Μπαχράμης" τα βλέμματα

Χαλαρά ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΜ, αφού η αρχή γίνεται με μόλις δύο παιχνίδια, τα οποία ωστόσο παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στον Πύργο Τριφυλίας, ο «άνετος» Μιλτιάδης θέλει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή του πορεία και να εδραιωθεί στη πεντάδα, ζητώντας το τρίποντο απέναντι στον πάντοτε επικίνδυνο Μεσσηνιακό ΓΣ που «καίγεται» είναι η αλήθεια για βαθμούς, ενώ το απόγευμα το Φαραί θα ζητήσει τη νίκη επί του Αστέρα Αρφαρών, σε ένα ματς όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Οι καλαματιανοί έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στη Κυπαρισσία και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό αλλά τι να πει και ο Αστέρας που εντυπωσιάζει τους πάντες με την μέχρι τώρα πορεία του.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ

O τραυματίας Ντίνος Γαλάνης (κάταγμα κνήμης) θα είναι ο μοναδικός απών του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας από το εντός έδρας ματς με τον Μεσσηνιακό ΓΣ.

Ο Σωτήρης Παυλέας είναι τιμωρημένος και δεν θα ταξιδέψει στον Πύργο Τριφυλίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βασίλη Μπεγέτη (δικέφαλο) και Ηλία Μερκούρη (προσαγωγό). Στα θετικά, η επιστροφή των Ηλία Μπιζίμη και Κώστα Γιαννακόπουλου.

ΑΟ ΦΑΡΑΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ

Χωρίς τον τραυματία Κώστα Φιλανδριανό (γάμπα) και τον Γιώργο Κολυβάρη για επαγγελματικούς λόγους θα υποδεχθεί ο ΑΟ Φαραί τον Αστέρα Αρφαρών. Στα καλά, η επιστροφή των Γιάννη Μαυροειδάκου και Βαγγέλη Βαβαρούτσο που ταλαιπωρήθηκαν αμφότεροι από τραυματισμό στον προσαγωγό.

Δίχως τον τιμωρημένο Άκη Ζέππο θα παραταχθεί ο Αστέρας Αρφαρών, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ηλία Καπόγλη για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα, επιστρέφει ο Παναγιώτης Καπόγλης που εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά:

Σάββατο 14/11, 15:00
Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας - Μεσσηνιακός ΓΣ (Πύργου Τριφυλίας): Ν. Τουρλομούσης, Σ. Λάμιας, Μ. Καρβούνης

Σάββατο 14/11, 18:00
ΑΟ Φαραί - Αστέρας Αρφαρών («Παναγιώτης Μπαχράμης»): Δ. Πλακογιάννης, Π. Σερεμέτης, Χ. Καστανάς

348 views
Top