Δύσκολο αλλά ...τρίποντο η Κυπαρισσία

Μόνο εύκολα δεν πήρε την νίκη απέναντι στην Σπερχογεία η Κυπαρισσία, αν και κατάφερε εντέλει με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα.
Στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν καλά αλλά κατάφεραν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό με πλασέ του Κόλλια.
Για τους «ταύρους» η καλύτερη στιγμή ήταν στο 20΄ με τον Δημητρίου να βγαίνει τετ α τετ με τον Αντωνόπουλο, όμως ο ψηλοκρεμαστό πλασέ που δοκίμασε μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον αντίπαλο πορτιέρο.
Στο β΄ μέρος η Σπερχογεία βγήκε μπροστά και έδωσε χώρους, όμως στο 60΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουμούτσου με 2η κίτρινη.
Το 2ο τέρμα ήρθε από αυτογκόλ του Κουρέα, ο οποίος υπό την πίεση του Κόλλια γύρισε λανθασμένα στον Τσούλο.
Με τους φιλοξενούμενους να τα παίζουν όλα για όλα για την νίκη, ο ΑΟΚ είχε δυο δοκάρια στα τελευταία λεπτά με τους Παναγόπουλο και Καμποσιώρη.
● Διαιτησία: Ε. Ζαρακοβίτης, Π. Ηλιόπουλος, Α. Τσουκάλη
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γεωργιόπουλος (75΄ Καμποσιώρης), Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόλλιας (87΄ Ζαφείρης), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μανδραπήλιας (67΄ Κωνσταντόπουλος)
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος, Δικαίος, Κουρέας, Ντέρζια, Γεωργαντάς (87΄ Καραματσούκης), Κουλόπουλος, Μαλλικούρτης, Χριστόπουλος (65΄ Καραχάλιος), Ζουμπόπουλος, Δημητρίου

209 views
Top