Γ. Κούτρης :Βαθμολογική ανάσα και ψυχολογική ώθηση

H σχέση του Γιάννη Κούτρη με τα δίχτυα είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια όποτε η συμβολή του 27χρονου επιθετικού, μέσω του τέρματος το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-0, στη νίκη του Ολυμπιακού Καλαμάτας επί του Δωρίου μονάχα έκπληξη δεν αποτέλεσε… «Με χαροποιεί ιδιαίτερα που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το νικηφόρο αποτελέσματα, το οποίο μας δίνει μια μικρή βαθμολογική ανάσα και κυρίως μια μεγάλη ψυχολογική ώθηση» τόνισε αρχικά μιλώντας στο «Sport365.gr» και συνέχισε «παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κάτι που φάνηκε και στο ματς με το Δώριο.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και νικήσαμε δίκαια, μολονότι και η αντίπαλη ομάδα είχε φάσεις, με μεγαλύτερη αυτή στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι και πιο δυνατοί με αποτέλεσμα την επίτευξη των 2 τερμάτων. Να αναφέρω ότι θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο αν ο διαιτητής καταλόγιζε το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ μας .»

Κλείνοντας, επεσήμανε τη βεβαιότητα του για καλύτερη παρουσία και βαθμολογική συγκομιδή, εξωτερικεύοντας τα στοιχεία που θα συμβάλλουν σε αυτή τη προσπάθεια… «Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο ,σοβαροί και πειθαρχημένοι γιατί μονάχα έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα τα οποία επιζητούμε. Θεωρώ πάντως πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και η ομάδα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει».

216 views
Top