Υπόσχεση Δημάκη σε φιλάθλους και... μήνυμα σε "επικριτές"

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του ΑΟ Διαβολιτσίου , Σωτήρης Δημάκης, από τη νίκη της ομάδας του στο ματς με τον Απόλλωνα, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για σοβαρότητα, πάθος και πειθαρχία και μιλώντας για το ρόλο της κατάκτησης του τριπόντου στον παράγοντα ψυχολογία… «παρ' όλο που η ομάδα ερχόταν από ήττα, εκτός έδρας, ήμουν σίγουρος ότι τα παιδιά θα έκαναν το καθήκον τους σε αυτό το κομβικό για εμάς παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θα ήθελα λοιπόν να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για αυτή τη σημαντική και πολύτιμη νίκη.

Ξέραμε ότι το ματς αυτό είναι κομβικό και όταν λέω κομβικό θέλω να εστιάσω καθαρά στον τομέα ψυχολογία καθώς, εάν χάναμε, θα μας έριχνε πολύ ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Συν τις άλλοις μια ακόμη ομάδα με ίδιους στόχους θα μας καβαλούσε παίρνοντας αποτέλεσμα στην έδρα μας.» είπε αρχικά ο κ. Δημάκης και συμπλήρωσε… «Τα παιδιά τήρησαν στο 100% όσα τους ζήτησα πριν το παιχνίδι, έβγαλαν πάθος, διάθεση και πειθαρχία με αποτέλεσμα να έρθει το αναγκαίο θα έλεγα τρίποντο. Αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες η νίκη θα ερχόταν πιο εύκολα αλλά δεν πειράζει.».

Ακολούθως, αναφέρθηκε και στην ομάδα του Απόλλωνα αλλά κυρίως στο νέο κομβικής σημασίας παιχνίδι με το γειτονικό Δώριο «Θέλω να να δώσω συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν μολονότι ήταν και για τον Απόλλωνα ματς χωρίς αύριο και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Πρέπει γρήγορα να επικεντρωθούμε στον επόμενο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με το Δώριο, μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα . Αυτά και μόνο δίνουν στο παιχνίδι αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς ωστόσο, είναι σαφές ότι, μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας ζητούμενο είναι οι βαθμοί ανεξάρτητα αντιπάλου, έδρας και βαθμού δυσκολίας. Aυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Κλείνοντας, έδωσε υπόσχεση στον φίλαθλο κόσμο του Διαβολιτσίου ότι θα δοθεί μάχη μέχρι τέλους και μετέφερε σαφέστατο μήνυμα προς αυτούς που βιάζονται να ξεγράψουν τον ΑΟΔ… «Τελειώνοντας θα ήθελα, με αφορμή την πρώτη νίκη της ομάδας μας να διαβεβαιώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟΔ ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εμείς θα κάνουμε το χρέος μας (ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΙΧΤΕΣ) μέχρι και μαθηματικά να εξασφαλιστεί η παραμονή. Θα παλέψουμε πάρα τις όποιες τρικλοποδιές μπήκαν στην ομάδα, παρά τα όποια σενάρια ακούγονται για τον ΑΟΔ και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ας μην βιάζονται κάποιοι να μας ξεγράψουν. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε "ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

445 views
Top