Μπερερής: "Καλά προετοιμασμένος ο Εθνικός"

Παρ΄ ότι 26 χρονών, κατέχει τεράστια εμπειρία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και φέτος αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην «νησιώτικη» άμυνα η οποία κατάφερε να μην δεχθεί γκολ στις πρώτες 9 αγωνιστικές.
Ο Αγρινιώτης Δημήτρης Μπερερής, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιτωλικό όπου έγινε επαγγελματίας και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πατούχα (Δ΄ Εθνική), Ασίτες (αμφότεροι Κρήτη), Άρη Αιτωλικού (Γ΄ Εθνική) και έπειτα Τέλο Άγρα (2014-2015), μίλησε στο «Sport365» για τον φετινό Πάμισο.
Ξεκινώντας, αναφέρθηκε στην ήττα από τον Εθνικό Μελιγαλά, την πρώτη των «νησιωτών» στο πρωτάθλημα αλλά και η πρώτη φορά που παραβιάστηκε η εστία τους:
«Ο Εθνικός φάνηκε να είναι καλά προετοιμασμένος και πηρέ την νίκη καθώς εμείς βρεθήκαμε σε κακή μέρα και δυστυχώς ήρθε η πρώτη μας ήττα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και κοιτάμε μπροστά. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθουριακό».
Όσο για την πορεία του Παμίσου έως τώρα (9ν. – 1 ητ. και πρώτη θέση), ο Μπερερής τόνισε: «Μέχρι τώρα η πορεία μας είναι αξιοσημείωτη με ότι έχουμε καταφέρει έως τώρα. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μας γιατί στο γήπεδο μας βγαίνει όλη η σωστή και σκληρή δουλεία που κάνουμε στις προπονήσεις. Φυσικά ελπίζουμε και σε ανάλογη συνεχεία».
Για το «0» στην άμυνα που κράτησε ο Μεσσηνιακός στις πρώτες 9 αγωνιστικές:
«Όσο για το 0 στην άμυνα είναι ότι καλύτερο για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και αυτό οφείλεται στην απολυτή συγκέντρωση μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».
Τέλος, ο 26χρονος αμυντικός σχολίασε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην κορυφή: «Πιστεύω πως θα έχουμε ανταγωνισμό για την πρωτιά και πρέπει να έχουμε, έτσι ώστε να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας».

256 views
Top