Μαστορέας: "Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα απέναντι στην ισχυρή Κυπαρισσία έμεινε ο Ηλίας Μαστορέας.
Οι «ταύροι», αν και αγωνίστηκαν στην έδρα ενός εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας και με πολλές απουσίες, κοίταξαν στα «μάτια» τους αντιπάλους τους και αν και ηττήθηκαν με 2-0 με τέρμα στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα μπορούσαν με λίγη τύχη να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Ηλίας Μαστορέας μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο Sport365 για την απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ: «Σταθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου με εξαίρεση το γκολ που δεχθήκαμε.
Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί και δεν απειληθήκαμε με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που τα δώσαμε όλα για όλα για την ισοφάριση».
Σύμφωνα με τον Μαστορέα, η Σπερχογεία έχει δείξει σημάδια βελτίωσης στα τελευταία παιχνίδια και βλέπει το παιχνίδι με τον Τέλο Άγρα ως μια ευκαιρία να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη για να πάρει τα πάνω της βαθμολογικά και ψυχολογικά και αυτό ακριβώς είναι που θα κυνηγήσει στο ματς με τους Γαργαλιάνους.
Στα θετικά βρίσκεται η επιστροφή του Βασίλη Κουρέα ο οποίος ήταν τιμωρημένος, καθώς και του Ιούλιου Ντούζα ενώ και ο Κλεομένης Παπανικολόπουλος ενδέχεται να δώσει το παρών στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι.,
Από την άλλη, δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Μαστορέα ο Γιώργος Κουμούτσος ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Κυπαρισσία.

148 views
Top