Ντούζα: "Έπαιξε μεγάλο ρόλο η δύναμη και το πάθος"

Ένα 24ωρο έχει περάσει από την πολύ μεγάλη νίκη της Σπερχογείας επί του Τέλου Άγρα – την πρώτη μετά από 4 αγωνιστικές – σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και ένταση ανάμεσα στους δυο αντιπάλους.
Ωστόσο ο αγώνας αυτός αποτελεί ήδη παρελθόν και όπως τόνισε παρακάτω ο Ιούλιος Ντουζα στο sport365 «μετά τη λήξη του παιχνιδιού όταν οι δυο ομάδες χαιρετήθηκαν και ευχήθηκαν καλή συνεχεία στο πρωτάθλημα».
Ο 25χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός έκανε δηλώσεις για το χθεσινό (23/11) παιχνίδι το οποίο έληξε με 2-1 σκορ υπέρ των «ταύρων» και τους έφερε στους 12 βαθμούς και την 10η θέση της βαθμολογίας:
«Το παιχνίδι με τον Άγρα για μας ήταν πολύ κομβικό σε πολλά επίπεδα, τόσο για την βαθμολογική μας θέση αλλά πολύ περισσότερο για την ψυχολογία μας για την συνεχεία του πρωταθλήματος.
Το θέλαμε πολύ και το λέγαμε όλη την εβδομάδα πως πρέπει να κερδίσουμε. Δουλέψαμε όλη την βδομάδα καλά παρά τις απουσίες που μας ταλαιπωρούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Όσο για το ματς ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξε μεγάλο ρόλο η δύναμη και το πάθος παρά η ποιότητα και εμείς πιστεύω πως τα είχαμε και τα δυο σε αυτό το ματς και γι΄ αυτό θεωρώ πως δίκαια κερδίσαμε».
Όσο για τα γενόμενα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ο δυναμικός αμυντικός εξέφρασε την εξής άποψη:
«Θεωρώ πως δεν υπήρχαν επεισόδια απλώς υπήρχε λίγος παραπάνω εκνευρισμός απ΄ ότι έπρεπε και αυτό φάνηκε στο τέλος μετά τη λήξη του παιχνιδιού όταν οι δυο ομάδες χαιρετήθηκαν και ευχήθηκαν καλή συνεχεία στο πρωτάθλημα γιατί κακά τα ψέματα το πρωτάθλημα έχει πολύ πορεία και το κάθε ματς θα είναι ξεχωριστό για την συνεχεία».
Σε ερώτηση για το αν αντικατοπτρίζεται η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ τοπικής, ο Ντούζα απάντησε:
«Όσο για την δικιά μας βαθμολογική θέση θεωρώ είναι δίκαια εκεί που βρισκόμαστε γιατί ακόμη δεν έχουμε βρει σταθερότητα σαν ομάδα .Η Σπερχογεία είναι μια ομάδα με ιστορία στο Α΄ τοπικό και δεν θα έχει θέμα παραμονής αλλά η ουσία δεν είναι αυτή. Είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα όπου θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Κλείνοντας θέλω να πω πως το να φτιάξεις μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο άρα θέλει μεγάλη προσπάθεια και δουλεία από όλους για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς στο τέλος».

294 views
Top