Γεωργακλής για πορεία και... Πάμισο

Χαμηλοί τόνοι και προσήλωση στο στόχο της παραμονής είναι τα μυστικά της επιτυχίας σύμφωνα με τον τεχνικό του Φαραί, Νίκο Γεωργακλή, που κερδίζει τις εντυπώσεις με την μέχρι τώρα πορεία της καλαματιανής ομάδας.

Μιλώντας στο «Sport365.gr», ο προπονητής του συλλόγου των Γιαννιτσανίκων αναφέρθηκε και στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Πάμισο μεταφέροντας μήνυμα… διεκδίκησης ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος…«Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα πάμε παιχνίδι παιχνίδι μέχρι να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή.

Αυτός είναι ο στόχος και όσο πιο γρήγορα το πετύχουμε τόσο καλύτερα…» είπε ο τεχνικός του Φαραί και συμπλήρωσε δεν πετάμε στα σύννεφα, δουλεύουμε σκληρά για το κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να διεκδικούμε πάντα την νίκη. Το σίγουρο είναι ότι δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα.

Οι αποστάσεις (βαθμολογικές) είναι μικρές και μια ήττα μπορεί να σε φέρει πάλι χαμηλά. Χαμηλά λοιπόν το κεφάλι και πολύ δουλειά» μας δήλωσε ο κ. Γεωργακλής που μίλησε κλείνοντας και στο παιχνίδι το οποίο ακολουθεί με την πρώην ομάδα του, τον πρωτοπόρο Πάμισο… «πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πάμισος είναι το φαβορί όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Άλλωστε κανένας δεν έχασε πριν παλέψει και αγωνιστεί»

435 views
Top