Ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Δεκέμβρη ο Πανθουριακός

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβεί η Θουρία σε μεταγραφικές κινήσεις άφησε ο Γιώργος Αργυρόπουλος σε δηλώσεις του στο Sport365.
Με την νεοφώτιστη στην Α΄ τοπική ομάδα να δίνει συνεχόμενους αγώνες από την αρχή της χρονιάς σε πρωτάθλημα και κύπελλο (όπου βρίσκεται στα ημιτελικά με μια νίκη επί της Κυπαρισσίας στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων και με μικρό ρόστερ, ο Αργυρόπουλος δήλωσε επί του θέματος: «Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και νομίζω ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας με τα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφού το κακό είναι ότι έχουμε μικρό ρόστερ το οποίο δεν μας βοηθάει να "βγάλουμε" εύκολα τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ωστόσο ευελπιστούμε ότι θα διορθώσουμε το πρόβλημα αυτό με μεταγραφικές κινήσεις τον Δεκέμβρη"
Όσο για το αν η βαθμολογία αντικατοπτρίζει την εικόνα των ομάδων έως τώρα, ο νεαρός τεχνικός ανέφερε: «Θεωρώ ότι η βαθμολογία αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των ομάδων στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον απ΄ όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Εμείς βρισκόμαστε δίκαια στην θέση μας, καθώς είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και βασιζόμαστε στην δουλειά που κάνουμε από πέρσι».
Τρεις (;) αμφίβολοι με Μιλτιάδη
Τον Μιλτιάδη θα υποδεχθεί το Σάββατο ο Πανθουριακός, σε ένα ματς ανάμεσα σε δυο από τις τρεις νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας οι οποίες είναι ισόβαθμες στην 5η θέση με 17 βαθμούς.
Μέχρι στιγμής, σχεδόν σίγουρη είναι η απουσία του Περικλή Χαρμπίλα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Άλμπερτ Σεφεράσι και Τζανέτος Κατσαρέας και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή πριν το παιχνίδι.
Για το ματς με τον Μιλτιάδη, ο Αργυρόπουλος τόνισε:
«Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισόβαθμες ομάδες, οπότε μιλάμε σίγουρα για ένα ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα από τον Πάμισο και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Με όπλο την έδρα μας φιλοδοξούμε να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε για την συνέχεια».

236 views
Top