Άσχημα μαντάτα στον Α.Ο. Κυπαρισσίας: Ξανά στο χειρουργείο ο Γεωργιόπουλος!

Οι ατυχίες φαίνεται πως είναι... συνώνυμο της καριέρας του Διονύση Γεωργιόπουλου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής τον τελευταίο χρόνο έχει χτυπηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι δεν του έχουν επιτρέψει να... ξεδιπλώσει το “πλούσιο” ταλέντο του που είναι αδιαμφισβήτητο.

Στις 2 Οκτωβρίου 2016, για την 2η αγωνιστική Α’ τοπικής, ο νεαρός αμυντικός της “Μαύρης Θύελλας”, τότε, αποχωρούσε υποβασταζόμενος από το γήπεδο της Κυπαρισσίας και 20 μέρες μετά υποβαλλόταν σε αρθροσκοπική ενίσχυση του αριστερού χιαστού, που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 17 Σεπτεμβρίου 2017, στο ντεμπούτο με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου (0-1) για την εμβόλιμη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ο Γεωργιόπουλος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αντικαστάθηκε λίγο πριν συμπηρωθεί μια ώρα αγώνα. 

Το κακό όμως φάινεται πως είχε ήδη γίνει. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους. Ρήξη μηνίσκου αυτή τη φορά, στο δεξί γόνατο και πιθανότητα βλάβης στον χιαστό είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Όπερ σημαίνει πως 21χρονος ο αμυντικός θα χρειαστεί να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση μέσα σε ένα χρόνο, πιθανότατα την προσεχή Πέμπτη (28/9).

1997 views
Top