Εθνικός Μελιγαλά: Με Μίντζηρα, Μουρούσια στο τιμόνι και πρωτοποριακές δράσεις η Ακαδημία

Σε νέα... εποχή περνά η ακαδημία του Εθνικού Μελιγαλά μετά την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητές Κώστα Μίντζηρα (φώτο) και Ηλία Μουρούσια.

Μάλιστα, ο δεύτερος ήταν που πριν από κάμποσα χρόνια έβαλε τις βάσεις για τη επαναδημιουργία της και ήταν αυτός που συνέβαλλε προκειμένου να μπει σε τροχιά ανόδου και να φτάσει στα αξιοζήλευτα σημερινά της επίπεδα.

«Ο Α.Ο. Εθνικός Μελιγαλά ανακοινώνει την πρόσληψη στην Ακαδημία της ομάδας μας τους προπονητές Κώστα Μίντζηρα, ο οποίος θα προπονεί τα τμήματα του παιδικού και του προπαιδικού και του Ηλία Μουρούσια, ο οποίος θα προπονεί τα τμήματα των junior και prejunior.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και να ξέρουν ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους»
, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Και μιας ο λόγος για τη διοίκηση και τις ενέργειές της σε επίπεδο ακαδημίας , να αναφέρουμε ότι στο ετήσιο πλάνο «δράσης» της ακαδημίας εντάσσονται μια σειρά πρωτοποριακών κινήσεων που ως σκοπό έχουν την «γιγάντωση» της.

Συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά, επίσκεψη σε εγκαταστάσεις κορυφαίων ελληνικών ακαδημιών και διεξαγωγή φιλικών αγώνων αλλά και παρακολούθηση των αθλητών των ακαδημιών από ανθρώπους του χώρου με τεράστια εμπειρία και γνώσεις.

Κι όλα αυτά είναι μόνο για αρχή αφού η όρεξη με την επιθυμία τους ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια. Καλή επιτυχία.

1124 views
Top