Ασπρόχωμα- Κυπαρισσία 0-4: Πήρε φόρα!

Σαββατιάτικο περίπατο έκανε στο Ασπρόχωμα η Κυπαρισσία και με 4-0 έφτασε στην 3η σερί νίκη επιβεβαιώνοντας το φορμάρισμα του τελευταίου μήνα.

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι στο 2’ σε σουτ του Κοσμά ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν επίσης με δοκάρι του Παπανικολόπουλου στο 15’.

Τελικά, το έργο της Κυπαρισσίας έγινε ευκολότερο από τους ίδιους τους γηπεδούχους όταν στο 20’ ο Γιώργος Σακκάς δεν μπόρεσε να διώξει σουτ του Κυριάκου Κωνσταντόπουλου και μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη γκολ από τον Χατζηαράπη στο 40’ (0-2).

Στο δεύτερο μέρος το ματς δεν έκρυβε συγκινήσεις και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κυπαρισσία αύξησε τον δείκτη του σκορ με τους Τσιμόπουλο (80’ με σουτ) και Βατσή (83’ με πλασέ).

ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ (Ίλαια Λούτα): Γ. Σακκάς, Ευστ. Χρονόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Τζ. Λούτα, Ανδρ. Χρονόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μπεκιάρης, Μουράτι, Ι. Σακκάς (65΄ Θεοδωρόπουλος), Γυφτέας, Αρ. Ηλιόπουλος.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Τάκης Παναγόπουλος): Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Βατσής, Tσιμόπουλος, Χατζηαράπης, Κωνσταντόπουλος, Κοσμάς.

547 views
Top