Αναγέννηση- Ανδρούσα 0-1: Δεν "φρενάρει" με... τίποτα (pics)

Με γκολ του Περικλή Χαρμπίλα στο 33’, με διαγώνιο σουτ, ύστερα από πάσα του Γεωργιόπουλου, η Ανδρούσα νίκησε δίκαια τη μαχητική Αναγέννηση παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας διανύοντας πορεία αντίθετη σε σχέση με την Αναγέννηση που παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, χάνοντας ευκαιρίες με Χαρμπίλα, Πατσιώτη, Αντ. Καλογερόπουλο, ωστόσο ο πορτιέρο των γηπεδούχων, Γιώργος Χριστόπουλος, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κατεβάζοντας τα «ρολά».

Η καλαματιανή ομάδα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χάντζου, στο 84’, για φάουλ πάνω στον Γεωργιόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ : Χριστόπουλος, Δουρούμης, Σκαφιδάς, Σταματόπουλος (30΄ Μαθιόπουλος), Χάντζος, Μάλαμας, Ταμπάκης, Καρμπαλιώτης, Μαραβέλας, Ξυδέας, Μπουζαλάς.

ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Βαβαρούτσος, Πατσιώτης (71΄ Θεοδοσόπουλος), Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Τσέλα (46΄ Αντ. Καλογερόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος, Χαρμπίλας (75΄ Γκούνης), Δασκαλάκης, Μουλαβασίλης (50΄ Κακογιάννης).

596 views
Top