Ασπρόχωμα- Τέλος Άγρας 0-2: Όλα κρίθηκαν στο δίλεπτο 72'-74΄ (pics)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Τέλος Άγρα Γαργαλιάνων επικρατώντας, πολύ δύσκολα, στο Ασπρόχωμα της τοπικής ομάδας με σκορ 2-0, αποτέλεσμα το οποίο βελτιώνει σημαντικά τη θέση του συγκροτήματος του Αντώνη Μαυρέα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς σημαδεύτηκε τις συνεχείς αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς τον διαιτητή Ηλία Νικολόπουλο- αποκορύφωσή τους η απομάκρυνση του Ίλια Λούτα από τον πάγκο στο 72’ για διαμαρτυρία- που εστιάζονται ειδικότερα στον καταλογισμό του φάουλ από το οποίο ήρθε το πρώτο γκολ του Άγρα αλλά και στην «απαίτηση» αποβολής του Γρηγόρη Αναστασόπουλου για κτύπημα εκτός φάσης στον Μουράτι.

Από κει και πέρα και όσον αφορά την έκβαση του αγώνα, τα τέρματα των Λυκούργου Χρ. Ανδρώνη, στο 72’ με πλασέ, ύστερα από φάουλ του Μπαρσελό στο δοκάρι και του Φώτη Διακουμή, στο 74΄ με σουτ, έκαναν και την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες χαρίζοντας στον Άγρα τη νίκη που τόσο επιθυμούσε.

AO ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ (Ίλια Λούτα): Σακκάς, Ανδρ. Χρονόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Ευστ. Χρονόπουλος, Μπεκιάρης (85΄ Γιαμαρέλος), Παπανικολόπουλος, Π. Ηλιόπουλος (46΄ Κουραμπάς), Μουράτι (85΄ Παχτίτης), Γ. Σακκάς, Γυφτέας, Αρ. Ηλιόπουλος.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Αντώνης Μαυρέας): Ντουγερόγλου, Πάτσης, Ερέκι, Λ.Ν. Ανδρώνης, Μπούμπα, Αναστασόπουλος, Λ. Χρ. Ανδρώνης, Τζανετέας, Διακουμής, Μπαρσελό, Γεωργιόπουλος.

614 views
Top