Ολυμπιακός-Πάμισος 0-7: Τον "σκόρπισε στους επτά ανέμους"(pics)

Σε ρυθμό ρελαντί και χωρίς να ανεβάσει στροφές ο Πάμισος διέσυρε τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, με το «βαρύ» 7-0, παραμένοντας στη κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς όντας επιθετικός μονόλογος του συλλόγου της Μεσσήνης που δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στους «ερυθρόλευκους» να πάρουν ανάσα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

10΄ από σέντρα του Κατσιβαρδέα και γύρισμα του Κάνιστρα, ο Σταματελόπουλος σκόραρε με πλασέ γράφοντας το 0-1.

29΄ από κόρνερ του Καραγιάννη ο "ξεχασμένος"... Ηλιόπουλος έκανε με κεφαλιά, από το ύψος της μικρής περιοχής, το 0-2.

47΄ σέντρα Ηλιόπουλου, ο Κάνιστρας που επίσης βρέθηκε στην περιοχή του Ολυμπιακού εντελώς αμαρκάριστος, με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3.

56΄ ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή όταν το σουτ του Βέλμαχου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

65΄ σέντρα Κάνιστρα, ο Μπαστακός με κεφαλιά έξω από την μικρή περιοχή έκανε το 0-4.

71΄ ωραίο δυνατό, συρτό, σουτ του Λαφύρη "έγραψε" το 0-5.

85΄ εντυπωσιακή κούρσα του Σταματελόπουλου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή έκοψε για τον Μπογκντάνι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Λαμπίρη κάνοντας το 0-6.

87΄ ασίστ του Κάνιστα στον Λαφύρη που πρόλαβε την έξοδο του Λαμπίρη και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-7.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λαμπίρης, Μουχαρέμι, Τσαναλίας, Κολλιός, Κακαλέτρης, Μαλαπάνης (58΄ Κοστρίβας), Βέλμαχος, Μπαζάνης (76΄ Τσεκάνι), Αναγνωστόπουλος (68 Γιαννόπουλος), Μπέρμπερι, Ανδρεάκος (46΄ Μαγουλιανίτης).

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Κατσιβαρδέας (46΄ Βλάχος), Μωράκης (60΄ Πανταζόπουλος), Καραπετιάν (73΄ Κατσαρός), Καραγιάννης (60΄ Μπογκντάνι), Κάνιστρας, Ηλιόπουλος, Λαθύρης.

957 views
Top