Χριστόπουλος: Μεγάλη νίκη επί σπουδαίου αντιπάλου, θέλουμε τελικό και κούπα!

Έναν Πανθουριακό βγαλμένο απ’ τα... όνειρά του είδε στο γήπεδο Μεσσηνιακού ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ο οποίος με το σφύριγμα της λήξης από τον Ψηλοπαναγιώτη βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την μεγάλη νίκη.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να μπει στο κύκλο που σχημάτισαν και να φωνάξει μαζί τους την ιαχή “ΘΟΥΡΙΑ”!

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού έλαμπε από χαρά, όπως ήταν φυσικό, και μιλώντας λίγο μετά στο “sport365.gr”, εξήρε την προσπάθεια της ομάδας μοιράζοντας συγχαρητήρια ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε συνειδητοποιημένος για τις δυσκολίες που κρύβει η ρεβάνς.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ για την παρουσία που είχαμε και την σπουδαία νίκη. Η ομάδα βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία μετά την άσχημη πρεμιέρα και φανερώνει τις αρετές της. Το σημερινό ήταν ένα μόνο κομμάτι του παζλ και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Η Καλαμάτα είναι μεγάλη ομάδα οπότε ο επαναληπτικός θα είναι εξαιρετικά δύσκολος”, τόνισε κ. Χριστόπουλος και συμπλήρωσε:
“Θέλουμε πολύ να πάμε και πάλι στον τελικό. Βρεθήκαμε εκεί πριν δυο χρόνια αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο. Ελπίζουμε να πάμε και φέτος και αυτή την φορά να το κατακτήσουμε”.941 views
Top