Γιώργος Αργυρόπουλος: Ο καλύτερος Πανθουριακός που έχω δεί!

Αυτά που κάθε προπονητής θέλει να βλέπει από την ομάδα του και συναισθήματα που γεννούν μεγάλα παιχνίδια βίωσε ο Γιώργος Αργυρόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Μια άψογη τακτικά ομάδα μέσα στο γήπεδο, με ποδοσφαιριστές σε ρόλους διακριτούς που εφαρμόζουν επακριβώς το πλάνο αλλά όπου χρειάζεται παίρνουν την πρωτοβουλία για το απρόβλεπτο. Αυτός ήταν ο Πανθουριακός του 2-1 που υποχρέωσε την Καλαμάτα στην πρώτη ήττα της στην σεζόν.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος μοίρασε όπως ήταν φυσικό συγχαρητήρια και χάρηκε στις στιγμές αλλά παρέμεινε με τα πόδια να πατούν σταθερά στο έδαφος καθώς γνωρίζει καλά πως στη ρεβάνς το έργο της ομάδας του θα είναι εξίσου ή και περισσότερο δύσκολο.

Ο τεχνικός του Πανθουριακού μιλώντας για την εμφάνιση που οδήγησε στην απώλεια του αήττητου της Μαύρης Θύελλας στην σεζόν, εκθείασε πρώτα απ΄όλα την απόδοση των ποδοσφιαριστών του:

“Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Ακολούθησαν κατά γράμμα την τακτική προσέγγιση που είχαμε κάνει για το παιχνίδι. Βάλαμε δυο πολύ όμορφα γκολ, χάσαμε και δυο-τρείς καλές ευκαιρίες.

"Απειληθήκαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο που η Καλαμάτα ανέβασε τις γραμμές της, φρέσκαρε λίγο τις άκρες της και ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή αλλά οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν και στο αμυντικό κομμάτι πάρα πολύ καλά”.

Ο Πανθουριακός έχει τρέξει μεγάλο σερί μετά την άσχημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και ρωτήσαμε τον Γιώργο Αργυρόπουλο εάν η παρουσία που είχε η ομάδα με την Καλαμάτα ήταν η καλύτερη έως τώρα. Η αυθόρμητη απάντησή του τα λέει όλα:

“Δεν ήταν απλά η καλύτερη φετινή, ήταν η καλύτερη στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας!”

Αναφορικά στην ρεβάνς η οποία πλέον έχει πάρει χαρακτήρα τελικού, ο τεχνικός του Πανθουριακού επισημαίνει:

Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού και έχουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα απέναντι σε μια τεράστια ομάδα της πόλης μας, την Καλαμάτα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Εάν καταφέρουμε να παρουσιαστούμε εξίσου σοβαροί και πειθαρχημένοι έχουμε κάποιες πιθανότητες να πάμε στο τελικό”.


712 views
Top