Μαραγκούλιας: «Ζητούμενο να διευρύνουμε το αήττητο σερί μας»

Πρωταγωνιστής του αγώνα με το Δώριο ήταν ο 21χρονος μέσος της Ανδρούσας, Ηλίας Μαραγκούλιας, ο οποίος σκόραρε 2 τέρματα στο 5-0 της ομάδας του απέναντι στον Δωριέα για την 12η αγωνιστική της Α΄ τοπικής κατηγορίας.
Σε δηλώσεις του στο Sport365, ο Μαραγκούλιας στάθηκε στο πολύ καλό δεύτερο μέρος της ομάδας του, αλλά και στο αήττητο σερί της Ανδρούσας η οποία έχει να ηττηθεί από την 6η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε:
«Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο μέρος , η ομάδα του Δωρίου στεκόταν πολύ καλά και εμείς από τη πλευρά μας δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό , μπήκαμε παθιασμένα και με θέληση στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε στις αρχές του Β’ μέρους και στη συνέχεια βρήκαμε χώρους τους οποίους και εκμεταλλευτήκαμε.
Θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει λίγο τους εαυτούς μας σε κάποια παιχνίδια και σίγουρα δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Είμαστε αήττητοι από την 6η αγωνιστική και θέλουμε να το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Με σοβαρότητα θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με το Μεσσηνιακό , με ξεκάθαρο στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος να ευχηθώ εκ μέρους της ομάδας περαστικά στους Νίκο Πατσιώτη και Γιώργο Κάλλα και να είναι σύντομα κοντά μας»

345 views
Top