Ασπρόχωμα – Ανδρούσα 0-1: Εκτόξευση στην τετράδα! (ΦΩΤΟ)

Με ένα ακόμη πολύτιμο διπλό, δραπέτευσε η Ανδρούσα από το Ασπρόχωμα και μετά την ισοπαλία στο τριφυλλιακό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής επέστρεψε στις επιτυχίες.

Το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή επιβλήθηκε 1-0 του Ασπροχώματος και έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας τον Απόλλωνα που την ίδια ώρα γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Το γκολ, που οδήγησε στην 6η νίκη της Ανδρούσας σε 10 ματς, σημείωσε ο Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος στο 57’ με δυνατό σουτ ενώ τον ρόλο του έπαιξε και ο δυνατός άνεμος που έδωσε περίεργη τροχιά στην μπάλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις φάσεις για ένα τέρμα καθώς ο Ηλιόπουλος στο 5’ και Γυφτέας στο 17΄ είχαν καλά σουτ αλλά βρήκαν τον Κατσίποδα σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους απείλησαν στο 60’ με τον Τσέλα.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ (Ίλια Λούτα): Γ. Σακκάς, Ευστ. Χρονόπουλος (85’ Παχτίτης), Τζ. Λούτα, Ανδ.Χρονόπουλος (80’ Χατζηπαναγιώτης), Παπανικολόπουλος, Μπεκιάρης (90’ Γιαμαρέλος), Μουράτι, Θεοδωρόπουλος (46’ Κουραμπάς), Γυφτέας, Αρ. Ηλιόπουλος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ (Ν. Γεωργακλής): Κατσίποδας, Κακογιάννης, Βαβαρούτσος, Γεωργιόπουλος (89’ Ιμεράσι), Πατσιώτης (70’ Μαραγκούλιας), Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος (55’ Τσέλα), Τσώνης, Δασκαλάκης.

724 views
Top