Μάλαμας: «Ο Απόλλωνας δεν είναι για εκεί που βρίσκεται τώρα»

Σίγουρος πως θα αντιστραφεί η κατάσταση και ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα πάρει μπρος στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός της «μελανόλευκης» ομάδας, Κώστας Μάλαμας.
Η ιστορική ομάδα της Καλαμάτας βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από …πολλά χρόνια (14 σύμφωνα με τον Μάλαμα) στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, όμως απέχει λίγους βαθμούς από την ζώνη και έχει περιθώριο να «γυρίσει» υπέρ του το κλίμα.
Άλλωστε, το πρωτάθλημα έχει …18 αγωνιστικές ακόμη και το να «καταδικάσει» κανείς μια ομάδα από τώρα είναι σε κάθε περίπτωση άστοχο.
Ο Μάλαμας μίλησε στο Sport365 για την χρονιά του Απόλλωνα μέχρι στιγμής και παρουσίασε το τι χρειάζεται για να αντιστραφεί το κλίμα τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά:
«Τη φετινή χρονιά γνωρίζαμε από την αρχή πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Ήρθαν στην ομάδα πολλοί ταλαντούχοι παίκτες μικρής ηλικίας, ενώ έφυγαν αρκετοί βασικοί και η ομάδα ήθελε το χρόνο της για να "δέσει". Δυστυχώς, έως τώρα τα πράγματα δεν μας έχουν πάει όπως θα θέλαμε, παρά τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει με το προπονητή μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αντιστραφεί αυτή η κατάσταση. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά αυτή την ομάδα και κάποιοι απ' αυτούς βρίσκονται στη διοίκηση. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες που έχουμε ατομικά ο καθένας αλλά και σαν ομάδα, να σηκώσουμε κεφάλι και να καταλάβουμε σε ποιόν σύλλογο ανήκουμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι αλλά και πεισμωμένοι βλέποντας την ομάδα να είναι τελευταία, κάτι που δεν έχει ξανά συμβεί ποτέ τα τελευταία 14 χρόνια που ανήκω σ' αυτήν την ομάδα! Πολλές φορές αδικούμε τον εαυτό μας αλλά και το προπονητή μας που κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Απόλλωνας δεν είναι για εκεί που βρίσκεται τώρα, πρέπει να σωθεί και θα το κάνει».

305 views
Top