Πλήγμα με Παπαδέα στον Ολυμπιακό Καλ.

Οι αρχικοί φόβοι για την σοβαρότητα της κατάστασης του τραυματισμού του Παναγιώτη Παπαδέα, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και έμπειρος άσος θα λείψει από τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού Καλαμάτας. Ο πολυσύνθετος άσος ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα- θρίλερ με τον Εθνικό Μελιγαλά διαγνώστηκε με θλάση στον προσαγωγό η οποία θα τον κρατήσει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Έτσι ο Λάκης Σπάλας θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό ενώ εκτός είναι και ο Μπάχα ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.
Παρά τα προβλήματα πάντως ο Λάκης Σπάλας παραμένει αισιόδοξος για τη αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανθουριακό καθώς όπως τονίζει η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Προερχόμαστε από ένα καλό ματς απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά που διαθέτει πολύ δυνατό σύνολο αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Η ομάδα δείχνει πως έχει μετάλλο καθώς παλέψαμε το ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Είναι κάτι που έχει γίνει και στα τελευταία τέσσερα ματς και είναι κάτι που κρατάμε. Η συνέχεια είναι το ίδιο δύσκολη, υπάρχουν απουσίες αλλά υπάρχουν παιδιά από πίσω που υπολογίζουμε. Το ματς είναι κομβικής σημασίας και θέλουμε τη νίκη που θα μας φέρει ψηλότερα στην βαθμολογία».

269 views
Top