“Αντίο” του Καλλιντέρη στον Πανθουριακό!

Ο Πάρης Καλλιντέρης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Πανθουριακό και με μια συναισθηματικά φορτισμένη δήλωση αναφέρεται στις στιγμές που πέρασε στην ομάδα της Θουρίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

‘Όπως επισημαίνει ο έμπειρος γκολκήπερ, η απόφαση αποχώρησης ήρθε μετά από σκέψη και έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλο. Η δήλωση του Καλλιντέρη:

Μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα του Πανθουριακού, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και καλό είναι να τελειώνουν όταν είναι σε κάποια καλή βάση και επίπεδο των δυο μετώπων, δηλαδή παίκτη και ομάδας.
Η απόφασή μου είναι καθαρά προσωπική και όχι βεβιασμένη και έχει ανακοινωθεί πριν γράψω όλα αυτά στον πρόεδρο της ομάδας κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συμπαίκτες μου για τις εξαιρετικές στιγμές που περάσαμε αγωνιστικά και προσωπικά, κάτι που δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό όταν πρόκειται για τέτοιους χαρακτήρες. Καλή συνέχεια εύχομαι σε αυτούς και την ομάδα και να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί! Έχετε την αγάπη μου και το ξέρετε μάγκες! # 15”

 

 

844 views
Top