Πανθουριακός-Μιλτιάδης 6-0: "Έβγαλε εξάσφαιρο" κόντρα στον ουραγό (pics)

Δεν χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού ο αγώνας του Πανθουριακού με τον ουραγό Μιλτιάδη που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου με το ευρύ 6-0. Οι γηπεδούχοι «έστησαν πάρτι» απέναντι στους αδύναμους Τριφύλιους και πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα το οποίο περιελάμβανε έξι τέρματα και πολλές ευκαιρίες.

Το 1-0 έγινε στο 20’ με διαγώνιο σουτ του Χελά, έπειτα από σέντρα του Τριανταφυλλάκη, στο 30’ ο Μουλιάτος πέτυχε το 2-0, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Μπιτσάνη και στο 41’ ο Μουστάκας με μακρινό σουτ «έκλεισε» το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στο 60’ ο Πανταζής με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρακόπουλου, «γράφοντας» το 4-0, το 69’ ο Κουρούπης με ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε 5-0, ενώ το τελικό 6-0 ήρθε στο 80’ σε διαγώνιο πλασέ του Χρήστου Τρίψα, που επανήλθε στη δράση έπειτα από πολλούς μήνες απραξίας, λόγω τραυματισμού.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αργυρόπουλος): Σταθάς (46’ Φαββατάς), Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης (66’ Χρ. Τρίψας), Σεφεράσι (46’ Παντσιώτης), Μουστάκας, Κουρούπης, Αργυρόπουλος, Μπιτσάνης (70’ Δημητρακόπουλος), Μουλιάτος, Πανταζής, Χελάς.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Τάκης Κάππος): Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ταχίρι, Αυρηλιώνης, Λακριντής, Τσέρτος, Βάγγαλης (70’ Φωτόπουλος), Καραμπότσος (76’ Κανελλόπουλος), Παυλόγιαννης, Αλεξόπουλος, Γ. Κάππος.

811 views
Top