Ολυμπιακός Καλ. – Εράνη 0-3: Άνετο πέρασμα με "οδηγό" τον Δημητρακόπουλο (pics)

Άνετο διπλό (0-3), το δεύτερο συνεχόμενο σε επίσκεψή της στο «Γ. Λουκαρέας» και τη Καλαμάτα, πήρε η νεανική Εράνη Φιλιατρών, που είχε και πάλι πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή της, επί του αδύναμου, όπως αποδεικνύεται, Ολυμπιακού Καλαμάτας με αποτέλεσμα τη σταθεροποίηση της στη δεκάδα του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» είχαν σε σπουδαία μέρα τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο, που πέτυχε δύο τέρματα (στο 7’ και το 72’), ενώ ο Βλαχόπουλος σημείωσε το τρίτο και δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα να ξεπεράσουν την αντίσταση του κακού Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν σε δύσκολη θέση, όντας κολλημένοι στα χαμηλά, με μόλις 7 βαθμούς, μετά από 15 αγώνες, έχοντας πρόγραμμα βουνό στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά κυρίως μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι και την κατάκτηση νικών.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με όμορφο πλασέ, στην αντεπίθεση, του Δημητρακόπουλου, μόλις στο 7’ η Εράνη έκανε το 0-1 και στο 17’ από ασίστ του ίδιου ποδοσφαιριστή ο Βλαχόπουλος έγραψε, επίσης με πλασέ, το 0-2. Ακολούθησαν φάσεις με τους Κολιό (25’), Παπαδήμο (30’) και Αναγνωστόπουλο στο α’ μέρος που έκλεισε χωρίς αλλαγή στο σκορ.

Το 0-3 διαμορφώθηκε στο 72’, με πλασέ του Δημητρακόπουλου, μετά από όμορφη πάσα του Χρονόπουλου, ενώ στα τελευταία λεπτά οι Φιλιατρινοί, που έκαναν ότι ήθελαν, έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τον Παπαγεωργίου και τον Παπαδήμο.

 

ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

Ο τραυματισμός του Κλέαρχου Αλεξανδρόπουλου, στο 30’ και η αναγκαστική αποχώρησή του από το ματς, έφερε ανησυχία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ωστόσο τα πρώτα μηνύματα φαντάζουν αισιόδοξα μιας και δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Εύκολο έργο ο κ. Νικολόπουλος, το ίδιο και οι βοηθοί του κ.κ. Κασκάνης, Τσίρμπας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γρηγορόπουλος): Γεωργουλάκος, Μπέρμπερης, Τσαναλίας, Κολιός, Γαβράς, Μπαζάνης (65’ Τσεκάνι), Βέλμαχος (46’ Μουχαρέμι), Χρονόπουλος, Αναγνωστόπουλος (76’ Μιχαλέας), Αλεξανδρόπουλος (30’ τρ. Μαγουλιανίτης), Ανδρεάκος.

ΕΡΑΝΗ (Λυμπερόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπουρδέας, Νικολακόπουλος, Χρονόπουλος (89’ Γιαννακόπουλος), Παπαγεωργίου, Αλεβίζος, Δημητρακόπουλος (78’ Σταματόπουλος), Πέππας, Παπαδήμος (87’ Χάρμπας), Βλαχόπουλος (76’ Στριμπάκος), Μπεγέτης.

417 views
Top