Δίκαιη "μοιρασιά" στο Πυργάκι

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Μιλτιάδης και Φαραί στο Πυργάκι για την 13η αγωνιστική της Α΄ τοπικής κατηγορίας.
Αποτέλεσμα δίκαιο ανάμεσα στις δυο νεοφώτιστες ομάδες βάσει της εικόνας τους στον αγωνιστικό χώρο.
Μόλις στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Πλατάκη να βρίσκει τον Μπαρσελό και αυτός από κοντά να μην δυσκολεύεται να νικήσει τον Μαρή.
Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση σε ένα πολύ κακό ποιοτικά πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα του Δοβλέτη ως οφσάιντ, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους καλαματιανούς.
Ωστόσο, ο Σπανός στο 80΄ ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια με διπλή προσπάθεια, αφού το πρώτο σουτ που επιχείρησε έδιωξε προσωρινά ο Καλογήρου.
Στο 87΄ ο Γκάι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και 2 λεπτά αργότερα ο Μπαρσελό έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του, όμως νικήθηκε από τον Μάρη.
● Διαιτησία: Δ. Νίκας, Χ. Καστανάς, Κ. Αδαμόπουλος
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Κώστας Λαμπρόπουλος): Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Λακριντής, Μπάλλας, Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Μεμά, Πλατάκης (77΄ Διαμαντόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μπαρσελό
ΦΑΡΑΙ (Νίκος Γεωργακλής): Μάρης, Φιλανδριανός, Λικάι, Καπακλής, Παχής, Μαυροειδάκος, Γκάι, Σπανός, Σεριάτος, Δοβλέτης (65΄ Αντωνόπουλος), Πέτση (82΄ Μάραντος)

242 views
Top