"Λαβωμένο" και κερδισμένο το Δώριο!

Ανεπηρέαστο από τις πολλές και σημαντικές απουσίες το Δώριο πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Τέλου Άγρα και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» φτάνοντας τους 13 βαθμούς, όσους έχουν και οι Γαργαλιάνοι.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις 7 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως εκτός έδρας δεν μπορούν να αποδώσουν!
Στο 3ο λεπτό ο Γκρίτζαλης βρήκε τον Βασιλόπουλο και αυτός από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 ενώ στο 13΄ ο Μεμά με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 για να μειώσουν οι Γαργαλιάνοι στο 22΄ με τον Μερκούρη, το μακρινό σουτ του οποίου βρήκε αρχικά το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία πέρασε την γραμμή.
Στην επανάληψη το Δώριο εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους της αμυντικής γραμμής του Άγρα πετυχαίνοντας δυο ακόμη τέρματα.
Στο 53΄ από φάουλ του Γκιάτα ο Μωράκης με δυνατή κεφαλιά έκανε το 3-1 και στο 75΄ ο Γκρίτζαλης με απίστευτο γκολ, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του διαμόρφωσε το τελικό 4-1 δίνοντας μια μεγάλη νίκη στο Δώριο που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς επιτεύχθηκε εν μέσω σημαντικών απουσιών (Ψωρομύτης, Ξυδιάς, Τσαμπούρης, Γεωργακόπουλος αλλά και οι «γνωστοί» απόντες Κωτσάκης – Γκότσης).
● Διαιτησία: Η. Νικολόπουλος, Β. Βρυώνης, Ε. Παναγιωτόπουλος
ΔΩΡΙΟ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δήμας, Αλεξόπουλος (85΄ Παντελής), Μωράκης, Γκιάτα, Γεωργιόπουλος, Γκότσης, Μεμά, Γκρίτζαλης, Λιόγας (65΄ Λόντος), Παπαδόγιαννης, Βασιλόπουλος
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Θανάσης Λακριντής): Τσώλης, Μερκούρης, Χούτος, Μπούρδος, Ανδρώνης, Πότσης (89΄ λ. τρ. Γκότσης), Ντινιωτάκης (73΄ Μπολούν), Κολεσνιτσένκο, Σώκαλης, Παγώνης, Νικολόπουλος (63΄ Σταματόπουλος)

212 views
Top