Τεράστια νίκη για τον Απόλλωνα στην Σπερχογεία! (pics)

Μεγάλη νίκη που αλλάζει τα δεδομένα και δίνει σαφή ώθηση στον Απόλλωνα για βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη στην συνέχεια του πρωταθλήματος, πέτυχε το καλαματιανό σωματείο μέσα στην Σπερχογεία επί των «ταύρων» με 3-1.
Οι «μελανόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος και αυτό ήταν στο στοιχείο που έκανε τη διαφορά καθώς η Σπερχογεία «ξύπνησε» όταν ήταν αργά.
Βεβαίως, οι «ταύροι» εξέφρασαν κάποια παράπονα για την διαιτησία του κ. Νίκα, ωστόσο λίγο πολύ το ίδιο ίσχυσε και από την πλευρά των «απολλωνιστών».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Γεωργαντά και Αντωνόπουλου.
Το φιλμ του αγώνα
7΄ με σουτ έξω από την περιοχή ο Δ. Τσουλάκος «έγραψε» το 0-1
32΄ κεφαλιά – πάσα του Π. Πανταζή στον Μιγκάκη που με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 0-2
70΄ δοκάρι η Σπερχογεία σε σουτ του Κουρέα
72΄ δεύτερη κίτρινη στον Γεωργαντά για διαμαρτυρία και αποδοκιμασίες στον κ. Νίκα
76΄ σε φάουλ που έδωσε ο κ. Νίκας για χέρι του Δ. Πανταζή υπήρξαν διαμαρτυρίες εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να ζητούν την 2η κίτρινη του νεαρού αμυντικού. Τελικά ο καλαματιανός ρέφερι έδειξε 2η κίτρινη στον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο που διαμαρτυρήθηκε προς τον κ. Νίκα
87΄ σε σέντρα του Κουρέα η μπάλα κατέληξε τα στα δίχτυα του Λάζαρη που είχε πάρει την θέση του Αντωνόπουλου κάτω από τα γκολπόστ του Απόλλωνα
89΄ στην αντεπίθεση ο Απόλλωνας και ο Κουπούζος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3
● Διαιτησία: Δ. Νίκας, Π. Ηλιόπουλος, Η. Ρέκκας
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος (56΄ Καραχάλιος), Δικαίος, Σωτηράκος, Ντέρζια, Ζουμπόπουλος, ΚΟυλόπουλος, Μαλλικούρτης (46΄ Χριστόπουλος), Δημητρίου, Γεωργαντάς, Κουρέας
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μιγκάκης (85΄ Κουπούζος), Μαργιόλης, Δ. Πανταζής, Κορομηλάς, Κλουβάτος, Μάλαμας, Σκιάς, Δ. Τσουλάκος, Π. Πανταζής (63΄ Παυλάκος), Στ. Τσουλάκος (77΄ Λάζαρης)

307 views
Top