Εθνικός Μελιγαλά-Ολυμπιακός Καλ. 1-1: Αποβολές, φωνές (γηπεδούχων) και εύστοχα πέναλτι στο τέλος

Αρκετά επεισοδιακό αποδείχθηκε το παιχνίδι που διεξήχθη στον Μελιγαλά ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και το οποίο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι αποβολές των Θανόπουλου και Κανελλόπουλου, στο διάστημα 72’-74’, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τη πλευρά των γηπεδούχων που «έβαλαν στο στόχαστρο» τον διαιτητή Καρβούνη, θεωρώντας πως έπαιξε ρολο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά… Το πρώτο μέρος ήταν κακό, όπως και το ξεκίνημα του δευτέρου, με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε λάθη. Τα πάντα έγιναν μετά το 70’ και μιλάμε τόσο για τις δυο αποβολές των γηπεδούχων όσο και για τα γκολ που επετεύχθησαν. Βεβαίως, στο 54’ ο Μελιγαλάς είχε δοκάρι σε σουτ του Θανόπουλου όπως και ο Ολυμπιακός στο 56’ σε σουτ του Βέλμαχου.

Στο 72’ λοιπόν ο κ. Καρβούνης αποβάλει τον Θανόπουλο με διπλή κίτρινη στην ίδια φάση για διαμαρτυρίες, ενώ στο 74’ δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κανελλόπουλο για εξύβριση.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι παίζουν με 9 παίκτες καταφέρνουν να προηγηθούν στο 77’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρατζούλια - το κέρδισε ο Μουρούσιας -ωστόσο τα πανηγύρια δεν κρατούν αρκετά καθώς στο 80’ ο Mιχαλέας κερδίζει πέναλτι και ο Κολιός ευστοχεί διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Ηλίας Μουρούσιας, Νίκος Μακρυνιώτης): Λίβας, Ντότσα, Θανόπουλος, Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Καρατζούλιας, Λάγιος (60’ Ρουμελιώτης), Χότζα, Μουρούσιας, Σεμούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γρηγορόπουλος): Γεωργουλάκος, Βέλμαχος, Κακαλέτρης (88’ Μάλαμας), Κολιός, Γαβράς, Μπέρμπερη, Μιχαλέας, Ζέππος, Ανδρεάκος (57’ Μαγουλιανίτης), Αλεξανδρόπουλος, Μπαζάνης.

603 views
Top