ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πρόεδρος μέχρι τον Ιούνιο ο Νικόλαος Ανδρώνης!

ΜΕΤΑ την παραίτηση του Παναγιώτη Καλκαβούρα και κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του συλλόγου, πρόεδρος στον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων μέχρι τον Ιούνιο του 2018, οπότε λήγει η θητεία του τωρινού Δ.Σ., είναι ο Νικόλαος Ανδρώνης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Το βράδυ της 1ης Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του «Α.Ο. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ Ο ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ», μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της ομάδας μας, λόγω εκλογής του στο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ, μετά τις αρχαιρεσίες της 26/02/2018. Το Δ.Σ. έκανε δεκτή την παραίτηση του Προέδρου κυρίου Παναγιώτη Καλκαβούρα και μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. σχηματίσθηκε το νέο Δ.Σ. της ομάδας, το οποίο και θα τρέξει τα θέματα της ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2018, όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ., δεδομένου ότι η τωρινή διοίκηση ολοκληρώνει πλέον την διετή θητεία της.

Πλέον η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ομάδας έχει ως εξής:

1) Πρόεδρος Νικόλαος Ανδρώνης
2) Αντιπρόεδρος Α΄ Κωνσταντίνος Ποθόπουλος
3) Αντιπρόεδρος Β΄ Παναγιώτης Παναγόπουλος
4) Αντιπρόεδρος Γ΄ Διονύσιος Βαρβατσούλης
5) Γραμματέας Δημήτρης Διακουμόπουλος
6) Ειδικός Γραμματέας Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος
7) Ταμίας Αναστάσιος Ψώνης
8) Γενικός Αρχηγός Νικόλαος Καμπύλης
9) Μέλος Δ.Σ. Παναγιώτης Ανδρώνης
10) Μέλος Δ.Σ. Σπυρίδων Αυριλιώνης
Ευχόμαστε, η ομάδα μας να συνεχίσει την ομαλή πορεία της στις αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος και να επιτύχουμε στους στόχους που είχαμε θέση από την αρχή της χρονιάς.
Γαργαλιάνοι 01/03/2018
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.»

322 views
Top