Σπερχογεία-Τέλλος Άγρας 0-0: Μέτριο ματς, λογική ισοπαλία

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στη Σπερχογεία, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Τέλλο Άγρα, με το «στείρο» 0-0 να φανερώνει και την εικόνα του παιχνιδιού της 22ης αγωνιστικής.

Αγώνας μέτριος ποιοτικά με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες που «έφερε» πάντως στο γήπεδο αρκετό κόσμο. Στα θετικά η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που παίρνουν χρόνο και εμπειρίες από τους προπονητές τους.

Ότι καλό έγινε ήταν στο α’ μέρος… Σουτ του Φωτιάδη στο 13’ μπλόκαρε ο Ντουγέρογλου, δεν βρήκε δίχτυα ο Δωδεκάτος στο 26’ ενώ ο Τσούλος αντέδρασε σωστά στη προσπάθεια του Διακουμή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Παπαγιαννόπουλο και ο Άγρας με τον Τρίψα.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Μπάλας, Κορομηλάς (42’ Φιλίππου), Φωτιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος (61’ Χριστόπουλος), Δωδέκατος (73’ Αγγελής), Γιακουμής (82’ Παπαδημητρίου).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Πότσης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής (90’ Καυκής), Αναστασόπουλος (89’ Τσαρούχας), Τρίψας, Παπαθεοδώρου, Αλεξανδρόπουλος (85’ Καμινάρης).

363 views
Top