Αργυρόπουλος για πρόκριση: "Ήταν ένας άθλος!"

Μεγάλη ψυχολογική «ντόπα» πήρε ο Πανθουριακός μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας – Ερασιτεχνών εις βάρος της Κυπαρισσίας.
Οι «θουριώτες» για πρώτη φορά στην ιστορία τους έφτασαν έως τα τελικά του θεσμού, κάτι που δίνει τεράστια ώθηση στην ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Αργυρόπουλου, του «μαέστρου» της μεγάλης επιτυχίας της Θουρία, στο Sport365:
«Σίγουρα βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν μια ιστορική στιγμή η πρόκριση στα τελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της για την Θουρία. Επικρατεί ενθουσιασμός, χαρά και πλέον οι προσδοκίες ανεβαίνουν, καθώς σε δυο μέρες το πρωτάθλημα συνεχίζεται».
Για την ψυχολογική ώθηση που δίνει η μεγάλη αυτή επιτυχία:
«Είναι για εμάς μια ψυχολογική τόνωση, είχαμε βάλει εξ΄ αρχής στόχο το Κύπελλο τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό τιμ με την διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Χριστόπουλο.
Οι παίκτες μου έδωσαν παραπάνω από αυτό που έχουν στα δυο αυτά παιχνίδια και πήραμε την πρόκριση, ήταν ένας άθλος για εμάς.
Αυτή η ομάδα δουλεύει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όσο περισσότερο μπορεί κοντά σε επαγγελματικά πλαίσια, και μια πρόκριση σαν αυτή ήταν μια ψυχολογική τόνωση.
Ωστόσο μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου εμείς θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, όπου κάναμε 2-3 απρόσμενες ήττες οι οποίες ήρθαν θεωρώ και λόγω κόπωσης».
Όσο για το παιχνίδι για το Διαβολίτσι και τον παράγοντα «κούραση» που υπάρχει σε έναν δεύτερο αγώνα μέσα σε 4 μέρες:
«Ήδη προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με το Διαβολίτσι, δεν έχουμε μεγάλα περιθώρια για προπόνηση και έχουμε κάποιους τραυματισμούς, όμως θα παλέψουμε».
«Νοσοκομείο» ο Πανθουριακός!
Για το παιχνίδι με το Διαβολίτσι, ο Αργυρόπουλος μετρά 3 σίγουρες απουσίες και έναν αμφίβολο.
Ο Νίκος Βιδάκης ενδέχεται να χάσει αρκετό καιρό, καθώς στην μαγνητική που έκανε φάνηκε να έχει υποστεί ρήξη χιαστών στο ήδη χειρουργημένο γόνατό, ενώ ο Περικλής Χαρμπίλας παραμένει στα «πιτς» λόγω προβλήματος στο γόνατο.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ταλαιπωρείται από ίωση η οποία τον κράτησε εκτός αγώνα με την Κυπαρισσία και είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι και ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος έχει ένα χτύπημα στο γόνατο από τον χθεσινό (10/12) ημιτελικό και αναμένεται να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με το Διαβολιτσι.

431 views
Top