Πάμισος- Τέλος Άγρας 6-0: Με... 103 στο κοντέρ για Γ’ Εθνική!

 

Η μηχανή των γκολ της φετινής σεζόν στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας, δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει εντυπωσιακά την σεζόν.

Οι πράσινοι στο τελευταίο επίσημο ματς (θα ακολουθήσει και η φιέστα), επιβλήθηκαν 6-0 του Τέλου Άγρα και έφτασαν τα 103 γκολ ενεργητικό!

Ήταν το ιδανικό κλείσιμο μιας χρονιάς που σηματοδοτεί την επιστροφή στην Γ’ Εθνική μετά από 13 χρόνια και βέβαια γιορτάζεται ανάλογα απ’ όλους στο Νησί.

Ο Πάμισος Μεσσήνης ήταν και πάλι χορταστικός και έχοντας πρώτο βιολί αυτή την φορά τον Μπίσα, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ, δεν είχε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στην ομάδα των Γαργαλιάνων, που σημειωτέον ήταν η μοναδική που τον είχε νικήσει στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Το σκορ άνοιξε ο Κάνιστρας στο 23’, ο Τσουλάκος έκανε το 2-0 στο 65’ για να έρθει το χατ τρικ του Μπίσα (73΄, 76΄ και 79΄) πριν ο Βλάχος διαμορφώσει το 6-0 στο 84’.

Πλέον οι πράσινοι έχουν να περιμένουν την απονομή και την φιέστα που θα γίνει Κυριακή 27 Μαΐου με φιλικό απέναντι στην Κ20 του Ολυμπιακού.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλης, Φιλόπουλος, Μπερερής, Μωράκης, Λαθύρης, Κάνιστρας, Τσουλάκος, Ηλιόπουλος, Μπίσα (Βλάχος).

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογερόπουλος, Πότσης, Καμινάρης, Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Παπαθεοδώρου, Τρίψας, Διακουμής, Αλεξανδρόπουλος, Αναστασόπουλος.

 

875 views
Top