Ομόνοια- ΑΟ Φαραί 3-0: Η τελευταία ΚΟΡΥΦΑΙΑ παράσταση Πάντου Τζανετάκου!

Αντίο στην ενεργό δράση συμπληρώνοντας τριάντα χρόνια στα γήπεδα είπε ο Πάντος Τζανετάκος και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το κάνει από την ποδοσφαιρική παράσταση που έδωσε στο ματς το Φαραί, στο φινάλε της σεζόν.

Ο 37χρονος άσος της Ομόνοιας πέτυχε δυο γκολ οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη -μετά από δύο μήνες-, με 3-0 (το άλλο γκολ ο επίσης σπουδαίος Γιώργος Μπάλλας) και την 10η θέση στο πρωτάθλημα.

Στο 57΄της αναμέτρησης και κατά την αλλαγή του από τον Σπυρόπουλο, άπαντες στο “Γ. Λουκαρέας” του χάρισαν ένα παρατεταμένο standing ovation αναγνωρίζοντας την προσφορά του. Και η μεγαλύτερη επιβράβευση ήρθε λίγο μετά όταν πήρε στα χέρια του την κορούλα του ενώ την σκηνή παρακολουθούσαν σίπ,λα στην γραμμή η σύζυγός του Νίκη και ο πατέρας του Θόδωρος!

Στα του αγώνα, ο Μπάλλας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19’ με κεφαλιά ενώ ο Πάντος Τζανετάκος με πλασέ στο 22’ έκανε το 2-0 και με κεφαλιά στο 34’ το 3-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωτήρης Δημάκης): Δημητρίου, Κοστρίβας (82΄ Ζόμπολας), Πάλιας (73΄ Σπυρόπουλος), Φέστας, Μπάλας, Πολυμενέας, Τζανετάκος (57΄ Ν. Σπυρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Κωστόπουλος (67΄ Τσάκωνας), Μαραβέλας, Καρύδης.

ΑΟ ΦΑΡΑΙ (Μιχάλης Φασουλής): Λικαί, Στ. Μπούνας, Κατσιμαγκλής, Πολίτης, Σκιάς, Δουρούμης, Διαμαντής (46΄ Ηλ. Μπούνας), Σαμιώτης, Χελάς, Σταματελόπουλος (40΄ Κουνάδης), Καλαντζής.

 

1955 views
Top