Φινάλε με την σκέψη στον αδικοχαμένο Γιάννη Πετρόγιαννη (φωτο)

Οι παίκτες του Πανθουριακού στο τελευταίο χειροκρότημα που πήραν από τον κόσμο με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο “Π. Γεωργανάς” της Σπεργοχείας δεν ήταν μόνοι τους. Είχαν νοερά μαζί τους τον συμπαίκτη και φίλο Γιάννη Πετρόγιαννη, η σκέψη του οποίου τους συντρόφεψε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Όπως έγινε στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά και στο τουρνουά μνήμης τον περασμένο Δεκέμβρη, έτσι και χθες στο φινάλε, η οικογένεια του Πανθουριακού τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Γιάννης Χελάς παρέδωσε στον Γιώργο Πετρόγιαννη, πατέρα του άτυχου ποδοσφαιριστή, την φανέλα με το Νο3 που φορούσε ο Γιάννης, το χαμογελαστό παιδί που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο αδικοχαμένος Γιάννης Πετρόγιαννης θα ζει για πάντα στις καρδιές και την σκέψη όλων όσοι τον γνώρισαν, ήταν φίλοι του, έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί, της οικογένειάς του. Ειδικά δε για την οικογένεια του Πανθουριακού και τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο είναι μια απώλεια που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ...

 

789 views
Top