ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Έπαιξαν για τον Στράτο, τον Θανάση και τον μικρό Βασίλη

Φιλικό μνήμης για τους αδικοχαμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» Στράτο Δημητρακόπουλο, Θανάση Βασιλόπουλο, αλλά και τον μικρό Βασίλη Καυκή που έφυγαν άδικα και πρόωρα από την ζωή έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης, απέναντι σε ομάδα επιλέκτων από την ευρύτερη περιοχή, ο Τέλος Άγρας.

Ξεχωριστές στιγμές, φορτισμένες συναισθηματικά, εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο των Γααργαλιάνων, πριν την έναρξη του φιλικού, το οποίο διεξήχθη για 7η χρονιά, με τις φωτογραφίες των αδικοχαμένων παιδιών να βρίσκονται στο επίκεντρο και τους παίκτες να αφήνουν από ένα τριαντάφυλλο μπροστά από τις εικόνες τους.

Εκ μέρους της ΕΠΣ Μεσσηνίας στο γήπεδο βρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Άγγελος Γεωργόπουλος και ο ταμίας Παναγιώτης Καλκαβούρας (πρώην πρόεδρος του Α.Ο Τέλος Άγρας), με τον δεύτερο να ευχαριστεί τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο φιλικό και ιδιαιτέρως τον Μεσσήνιο διαιτητή της Super League Γιώργο Μπλάνα.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας ευχήθηκε υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το φιλικό έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

377 views
Top