ΠΑΜΙΣΟΣ: Με την Εθνική Ενόπλων (Κυριακή-6μ.μ) η φιέστα ανόδου

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Παμίσου γνωστοποίησε την ματαίωση του φιλικού-φιέστα κόντρα στην Κ20 του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για αιφνίδια απόφαση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αλλά και την κάλυψη του κενού που προέκυψε από την Εθνική Ενόπλων γεγονός το οποίο δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη ευφορία στις τάξεις των πρωταθλητών Μεσσηνίας. Η σχετική ανακοίνωση…

«Μετά από σημερινή αιφνίδια απόφαση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, και ενώ είχαν συμφωνηθεί όλες οι λεπτομέρειες του φιλικού - φιέστας της ομάδας μας με την Κ-20 των ερυθρολεύκων, το προγραμματισμένο παιχνίδι εν τέλει δεν θα γίνει.

Αντ’ αυτού μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και όσο ο χρόνος το επέτρεπε αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε ο αγώνας που αποτελεί γιορτή για την πόλη μας να γίνει την προκαθορισμένη ώρα (Κυριακή 27/05/2018 και ώρα 18:00) με αντίπαλο την Εθνική Ενόπλων, που αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες των πρωταθλημάτων μας.

Όλοι στο πλευρό του Παμίσου μας να τιμήσουμε την προσπάθεια των πρωταγωνιστών και να γιορτάσουμε την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική».

753 views
Top