Σήκωσαν κούπα οι μικροί του Ολυμπιακού Καλ. (φωτο)

Η επιβράβευση μιας επιτυχημένης χρονιάς ήρθε για τους μικρούς του Ολυμπιακού Καλαμάτας με την απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 2ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος.

Οι νεαροί ερυθρόλευκοι (γενν. 2004-05), υπό την καθοδήγηση των Αργύρη Λιάππα, Μιχάλη Γεωργιόπουλου, ολοκλήρωσαν την σεζόν με 8 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα και κατάκτησαν την κορυφή δίνοντας με αυτό τον τρόπο συνέχεια στις επιτυχίες των τμημάτων υποδομών του Ολυμπιακού Καλ. μετά την περυσινή πρωτιά του παιδικού τμήματος.

Την απονομή της κούπας στους πρωταθλητές έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης ενώ νωρίτερα μαζί με τον αναπλ. πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Σταύρο Λάμια, έκαναν την απονομή των μεταλλίων.

Πρώτα και πάνω απ’ όλα το σχολείο σας, τα μαθήματά σας και μετά το ποδόσφαιρο. Η μόρφωση θα σας κάνει σωστούς ανθρώπους και χρήσιμους στην κοινωνία”, είπε στους μικρούς ως επιμύθιο της σεζόν που ολοκληρώθηκε ο τεχνικός Αργύρης Λιάππας ο οποίος στάθηκε επίσης στην προσφορά του Παναγιώτη Κωστέα.

Συμμετοχή με την ομάδα του Ολυμπιακού στην κατάκτηση της πρωτιάς είχαν οι: Κυριάκος Μανωλέας, Γιάννης Βουρλάκος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Χρήστος Μανιάτης, Παναγιώτης Γουρνάς, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Τσίμπουρης, Δημήτρης Λάσκαρης, Τζόνι Τόμασεκ, Γιώργος Σκοπέτος, Γιώργος Τσορόπουλος, Ματέο Κράκουλη, Ηλίας Κιόρι, Λούντι Βράπι, Κώστας Μάλι, Δημήτρης Ορφανός, Αργύρης Αριστομενόπουλος, Βασίλης Βόρβυλας.

 

 

883 views
Top