Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Μαζική προσέλευση για την ανάδειξη νέας ισχυρής διοίκησης

Να δείξουν εμπράκτως την αγάπη για την ομάδα ζητούν απ’ όλο τον κόσμο τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, εν όψει της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Σκοπός η δημιουργία ενός ισχυρού σχήματος που θα οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη καλύτερες ημέρες στο μεσσηνιακό πρωτάθλημα και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται, όπως αναφέρει και η κάτωθι ανακοίνωση, μαζική προσέλευση:

«Αγαπητά μέλη και φίλοι του Α.Ο Κυπαρισσίας.

Το σωματείο μας σας ενημερώνει ότι το παρόν Δ.Σ αφού ολοκλήρωσε την διετή θητεία του, παραιτείται και προκηρύσσει Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός

2. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ

Η Γ.Σ. ορίζεται για την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου Κυπαρισσίας.

Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας σε μαζική προσέλευση προκειμένου να αναδειχθεί ένα νέο και δυνατό Δ.Σ που θα μπορέσει να προαγάγει το σωματείο και τον αθλητισμό της πόλης μας.

Καιρός για ολιγωρίες και υπεκφυγές δεν υπάρχει. Δυνατός ΑΟΚ σημαίνει δυνατή πόλη κάτι το οποίο επιθυμούμε όλοι μας. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.»

 

 

463 views
Top